Άνοιξε η αυλαία του StoiximanAegeanBallFestival 2022 με τα πρώτα παιχνίδια και την επίσημη συνέντευξη Τύπου!

Η Πλατεία Μιαούλη, η ομορφότερη πλατεία των Κυκλάδων, μεταμορφώθηκε ξανά σε μια υπέροχη αθλητική εγκατάσταση και υποδέχθηκε δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Το πρώτο «τζάμπολ» δόθηκε με τους αγώνες των παιδιών και εφήβων, με τις χαρούμενες φωνές και τον ήχο της μπάλας να αντηχεί σε ολόκληρη την Ερμούπολη, από το λιμάνι ως την Άνω Σύρο!

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, η Έπαυλη Τσιροπινά, που κτίστηκε το 1916  στην γραφική Ποσειδωνία φιλοξένησε την Τετάρτη 6 Ιουλίου τη συνέντευξη Τύπου, σηματοδοτώντας και την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης. Η Έπαυλη Τσιροπινά είναι ένα μοναδικό  πετρόκτιστο ιστορικό ακίνητο, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορική και αρχιτεκτονική παράδοση της μεγαλοπρέπειας του προαστίου Ντελαγκράτσια.

Ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Νικόλαος Λειβαδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Progame, Γιάννης Λάσκαρης, ο Υπεύθυνος του Αγωνιστικού Προγράμματος, Μάικ Φουντεδάκης και ο VicePresident της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος παρουσίασαν το StoiximanAegeanBallFestival 2022.

Γιώργος Πρίντεζης: «Να φέρει τα παιδιά κοντά σε μεγάλους παίκτες»

Ο εμπνευστής του StoiximanAegeanBallFestival δήλωσε: «Μετά από 4 χρόνια η διοργάνωση γίνεται και πάλι και έχει σκοπό να φέρει τα παιδιά κοντά σε μεγάλους παίκτες του μπάσκετ, να προβάλει τη Σύρο, να βοηθηθεί η τοπική κοινωνία, να γίνει ένα πάρα πολύ όμορφο πενταήμερο στο οποίο ο κόσμος θα αγαπήσει τον αθλητισμό. Ευχαριστώ όλους όσους συνετέλεσαν στο να γίνει το event. Την Progame, τη Stoiximan, τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όλους τους αθλητές που αποτελούν κομμάτι του συγκεκριμένου event και έρχονται τόσα χρόνια και είναι και φέτος κοντά μας».

Νικόλαος Λειβαδάρας: «Θέλω να σας προσκαλέσω όλους στη Σύρο, στη μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ»

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης ανέφερε:«Θέλω να σας προσκαλέσω όλους στη Σύρο, στη μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ. Όλο το event οφείλεται στον τεράστιο διεθνή μπασκετμπολίστα, στον συντοπίτη μας τον Γιώργο Πρίντεζη. Θέλω να αναφερθώ και στο κοινωνικό έργο του StoiximanAegeanBallFestival και συγκεκριμένα στον μεγάλο χορηγό τη Stoiximan που κάνει μια μεγάλη δωρεά στο νοσοκομείο μας και συγκεκριμένα στο τμήμα της αιμοδοσίας, με έναν καταψύκτη πλάσματος αίματος και πραγματικά τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Γιώργος Λεονταρίτης: «Έχουμε κοντά μας έναν θρύλο»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δήλωσε:«Έχουμε κοντά μας έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Δεν πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς μας. Αν είχαμε μπροστά μας τη λίστα από τα ρεκόρ που έχει επιτύχει όχι στον ελληνικό αλλά στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χώρο θα δείτε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες, μέσα από τους αριθμούς και όχι γιατί εμείς θέλουμε να είναι. Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει».

Γιάννης Λάσκαρης: «Νέα αρχή για τον Γιώργο, νέα αρχή για τη διοργάνωση»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Progame τόνισε: «Είναι μια νέα αρχή για τον Γιώργο, είναι και μια νέα αρχή για τη διοργάνωση. Το περιμέναμε πως και πως και εμείς και ο Γιώργος. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση γιατί συνδυάζει μεταξύ άλλων την ύπαρξη κορυφαίων αθλητών του ευρωπαϊκού μπάσκετ,Ολυμπιονίκες άλλων αθλημάτων, μαζί με παιδιά ακαδημιών, νέους και νέες που παίζουν σε ανοιχτά γήπεδα. Ο στόχος μας ως Progame είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού, να στρέψουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού».

Μάικ Φουντεδάκης: «Το StoiximanAegeanBallFestival συνεχίζει να πρωτοπορεί αγωνιστικά»

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού προγράμματος δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως ο σεβασμός στον αθλητισμό κερδίζεται. Πολύ λίγοι αθλητές στον παγκόσμιο αθλητισμό το έχουν καταφέρει αυτό. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Το StoiximanAegeanBallFestival από την πρώτη στιγμή πρωτοπόρησε και συνεχίζει να πρωτοπορεί με πολλές ηλικιακές κατηγορίες – πράγμα σπάνιο για το 3x3. Έτσι δίνουμε σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να παίξει μπάσκετ. Επίσης, είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό ότι υλοποιούμε 8 διαγωνισμούς δεξιοτήτων, εκ των οποίων οι 4 είναι από το NBA του AllStarGame, που αρέσουν πολύ στον κόσμο, αλλά και στους αθλητές μας».

Πάνος Κωνσταντόπουλος: «Ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά events στην Ελλάδα»

Ο VicePresident της Stoiximan υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρισκόμαστε εδώ και συνδεόμαστε με το όμορφο νησί της Σύρου. Για εμάς η στήριξη του αθλητισμού είναι σημαντική γιατί συνοδεύεται από όμορφες κοινωνικές πράξεις. Το StoiximanAegeanBallFestival είναι κάτι περισσότερο από ένα Τουρνουά 3x3, είναι μια γιορτή για τα παιδιά, για τους αθλητές, για την τοπική κοινωνία, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Στόχος του είναι να γίνει το έναυσμα μιας κοινωνικής και τουριστικής γιορτής. Αυτό το 3x3 κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά events που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το τοπίο που δημιουργεί το εμβληματικό Δημαρχείο στην Πλατεία Μιαούλη μας έφεραν σήμερα εδώ».

Κορυφαίοι αθλητές δίνουν δυναμικό «παρών» στη Σύρο!

Οι σπουδαίοι διεθνείς αθλητές ΒασίλιεΜίσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τζο Αρλάουκας και ΣάσαΒεζένκοφ, οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κατερίνα Σωτηρίου,Δημήτρης Αγραβάνης,Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Μπουρούσης, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κατσίβελης, Στεφανία Πατέρα, ΛίνοςΧρυσικόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Ελεάννα Χριστινάκη, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Νίκος Περσίδης Κατερίνα Σπαθάρου, Γιάννης Αγραβάνης και Κατερίνα Χαλικιά ανυπομονούν να πατήσουν τα «παρκέ» της Πλατείας Μιαούλη για να μαγέψουν ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη.

Δεςεδώ τα αποτελέσματα των αγώνων.


Πολύτιμη στήριξη για το StoiximanAegeanBallFestival 2022

 
Κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρίσκονται στο πλευρό της διοργάνωσης από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας την κορυφαία αθλητική, πολιτιστική, τουριστική και φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Ονομαστικός Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η Stoiximan

 
Μεγάλοι Χορηγοί είναι η FlexCar και η Head And Shoulders. Χορηγοίείναιη adidas, η Blue Star Ferries, η ONEX Neorion Shipyards καιη Gillette. Η IKEA, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η Seneca και η OROeORA PRINTEZIS είναι οι Επίσημοι Υποστηρικτές. Συνεργάτες του StoiximanAegeanBallFestival είναι το Sport24, το Eurohoops.net, η TGI, η Spalding, η Human Tecar, το Island Packaging, τα KOIS Optics, η Windoor, το Suerte και το Riviera Yachting.
 
ΤοStoiximanAegeanBallFestivalθαμεταδοθείliveαπότηνCosmoteTV.

 
Διοργανωτές του StoiximanAegeanBallFestival είναι η Progame, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 
Το StoiximanAegeanBallFestival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Διοργάνωση: Progame

Τηλ.: +30 210 6800177, +30 210 6822667
e-mail: info@aegeanball.gr

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες για τους συντάκτες: ActiveMediaGroup

Τηλ.: +30 210 9343020, fax: +30 210 9316505

e-mail:pr@activemedia.gr

www.aegeanball.gr | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | TikTok

#StoiximanAegeanBallFestival #ΓιαΤηΣύρο#WeAreSyros

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*