Έντονες οι διαμαρτυρίες του Απόλλωνα!

Τα μένεα πνέουν στον Απόλλωνα, για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο!

Το σχεδόν απόλυτο βάρος των διαμαρτυριών, επικεντρώνεται στη φάση του 38`43“, όταν ο Γιάννης Γιανναράς, κατά την προσπάθεια του για τρίποντο, ο Μάικ Χόλντον, προσπάθησε να τον ανακόψει, με τον Αμερικανό γκαρντ, να πέφτει στο έδαφος.

Πάντως δε φάνηκε να υπάρχει αμυντικό φάουλ, ενώ ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, προτάσσει το χέρι του πάνω στον Χόλντον.

Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν στο 79-77 και ενώ καταλογίσθηκε και το τρίποντο (που βέβαια, βρήκε στόχο), καθώς και τεχνική ποινή στο Χόλντον…

Αυτή η απόφαση, επέφερε και την… έκρηξη από πλευράς Απόλλωνα, καθώς τεχνική ποινή δέχθηκε και ο προπονητής του, Παναγιώτης Γιανναράς, λόγω διαμαρτυριών (ενώ μπήκε και στο γήπεδο).

Πέραν όμως αυτής της φάσης, στον Απόλλωνα διαμαρτύρονται και για δυο ακόμα φάσεις.

Στη μιαν περίπτωση, ο πάγκος χρεώθηκε με τεχνική ποινή, για παρουσία έξι παικτών στον αγωνιστικό χώρο και ενώ ο παίκτης του Απόλλωνα, έβγαινε εκτός γηπέδου για να γίνει αλλαγή, ενώ στην άλλη, η ομάδα της Λεμεσού δέχθηκε καλάθι, πριν μπουν οι παίκτες που εισέρχονταν στο γήπεδο ως αλλαγή.

Έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες μετά το τέλος του αγώνα και από τον πρόεδρο κ. Ξενοφώντα Χαραλάμπους, προς τους διαιτητές, τη στιγμή που όπως πληροφορούμαστε, στον Απόλλωνα υπάρχει σοβαρή σκέψη, για καταγγελία της αποψινής διαιτησίας.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*