«Αγενείς»… φιλοξενούμενοι στην αυλαία της 19ης!

Με τρία στα τρία για τις φιλοξενούμενες ομάδες, άνοιξε σήμερα η αυλαία για τη 19η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας.

ΑΕΚ και Κεραυνός, διατήρησαν τις θέσεις τους στην κορυφή, ξεπερνώντας αλώβητοι τα δύσκολα εμπόδια που είχαν να προσπεράσουν.

Οι πρασινοκίτρινοι, νίκησαν στον Άγιο Δομέτιο την Ομόνοια με 74-64, ενώ οι ερυθροκίτρινοι, νίκησαν μέσα στο «Ν. Σολομωνίδης» την ΑΕΛ με

Νωρίτερα το απόγευμα, ο Απόλλωνας νίκησε στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την ΕΘΑ με 91-67, συνεχίζοντας την αντεπίθεση του για την 4αδα.

Ομόνοια – ΑΕΚ 64-74

Δεν ήταν και τόσο εύκολο το πέρασμα της ΑΕΚ από τον Άγιο Δομέτιο, όπου μετά από μιαν καλή περίοδο και συγκεκριμένα την 3η, η ομάδα της Λάρνακας, έβαλε τις βάσεις για να έφθανε στο ροζ φύλλο, καθώς μετά το 37-37 στο ημίχρονο, προηγήθηκε με 58-44 στο 30`.

Στην 4η περίοδο και παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων, (που μείωσαν αισθητά λίγο πριν το τέλος) οι νικητές είχαν την εμπειρία να χειριστούν το προβάδισμα τους, αντέχοντας ως το τέλος και φεύγοντας από το γήπεδο, με το ροζ φύλλο.

Περιγραφή του παιχνιδιού:

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-8592

Στατιστικά:

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/1947424/bs.html

ΑΕΛ – Κεραυνός 67-81

«Μπαστούνια»… εύρισκε ο Κεραυνός στις τρεις πρώτες περιόδους στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Λεμεσό. Όμως στην καθοριστική 4η περίοδο, το λόγο πήρε η άμυνα του, πάνω στην οποία έχτισε ένα στιβαρό προβάδισμα, όταν το παιχνίδι έφθανε στο τέλος και έτσι, πήρε μιαν σημαντική νίκη. Σκορ, 81-67.

Σημείο τριβής το 18-0 που έκαναν οι νικητές από το 29` ως το 37` (για 8 λεπτά, έμεινε χωρίς σκορ η ΑΕΛ), μετατρέποντας το 59-54 σε βάρος τους, σε 59-72 και από εκεί και πέρα, ήταν θέμα διαχείρισης…

Περιγραφή του παιχνιδιού:

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-8593

Στατιστικά:

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/1947426/bs.html

ΕΘΑ – Απόλλων 67-91

Έχοντας τον Μπογκς στη φαρέτρα του, ο Απόλλωνας πέρασε με ευκολία από τη Λευκωσία, κερδίζοντας την ΕΘΑ με 91-67. Έτσι, οι γαλάζιοι επωφελήθηκαν και από την ήττα της Ομόνοιας και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην 4η θέση!

Για τους νικητές, χρειάστηκε το φορτσάρισμα στην επανάληψη, που τους απέφερε μιαν σταδιακή αύξηση της υπέρ τους διαφοράς, κάτι που τους οδήγησε χωρίς προβλήματα στο τέταρτο διαδοχικό ροζ φύλλο.

Περιγραφή του παιχνιδιού:

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-8591

Στατιστικά:

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/1947421/bs.html

*Οι σύνδεσμοι παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*