ΑΕΛ: Κίνηση-ματ με Άβερετ και… ανταμοιβή σε Γρίβα!

Μετά την παραμονή του αρχηγού και «σημαίας», Μάριου Μονιάτη, η ΑΕΛ προχώρησε σε δύο ακόμα επίσημες κινήσεις, καθώς προχώρησε στην παραμονή του Κωνσταντίνου Γρίβα και προκάλεσε αίσθηση με την μεγάλη επιστροφή του αποχωρήσαντα στα μέσα της περασμένης σεζόν, Μπράντον Άβερετ! 

Ο Μάρκος Ασωνίτης κορυφώνει το σχεδιασμό του με τη διοίκηση να υλοποιεί τις εισηγήσεις του και ουσιαστικές κινήσεις. Η επανένταξη του Αμερικανού πόιντ γκαρντ στην ομάδα αποτέλεσε σημαντική, αλλά και συνάμα ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο της «βασίλισσας», προσφέροντας και ουσία καθώς εξυπηρετεί άριστα το «small ball» του τεχνικού τιμ.  Η περσινή του αποχώρηση αποδείχτηκε προσωρινή λόγω και του σοκ που υπέστη μετά τον ξυλοδαρμό του Μανιγκολτ. Ο Ασωνίτης του έδωσε την ευκαιρία να… καθαρίσει το μυαλό του και να γυρίσει με τον νεαρό να αποδέχεται με τα χαράς τη νέα πρόκληση με τη δεύτερη θητεία του στη Λεμεσό.

Όσο για τον Γρίβα, κέρδισε τους πάντες με το πάθος και το δυναμισμό του σε μια σεζόν με λειψανδρία στους Κύπριους παίκτες, οπότε άξιζε και με το παραπάνω να προβεί η διοίκηση στην ανανέωση του συμβολαίου του. 

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*