Αιμίλιος Θεοδοσίου: Η σφραγίδα ενός παράγοντα φιλάθλου της καλαθόσφαιρας μας!

Ο Αιμίλιος Θεοδοσίου, ήταν ένας από τους πιο εκλεκτούς παράγοντες που πέρασαν από το καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα κατά τα τελευταία, τουλάχιστον 30 χρόνια, αν και για τον ίδιο, κάτι τέτοιες αναφορές μπορεί και να προβάλλουν ως υπερβολικές, αλλά οι άνθρωποι των χαμηλών τόνων, που προτιμούν να μιλάνε με τα έργα, έτσι βλέπουν, τέτοιου είδους αναφορές!

Ο Αιμίλιος Θεοδοσίου, ήταν άνθρωπος της καλαθόσφαιρας από τα εφηβικά του χρόνια, ως φίλαθλος, από την εποχή της… ασφάλτου!

Το 1996, ανέλαβε ως υπεύθυνος Ακαδημιών στον ΑΠΟΕΛ και μετά διετέλεσε στην εφορία, ως το 2002.

Ακολούθως και όταν συστάθηκε το νέο σωματείο Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε ως 2ος αντιπρόεδρος (υπό την προεδρία του Άρη Βασιλόπουλου) σε όλα τα αθλήματα και η εξέλιξη του συνεχίστηκε, όταν κατά το 2004, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στην ΚΟΚ.

Θέση, που υπηρέτησε για μια δεκαετία και ήταν αρκετές οι φορές που αντιπροσώπευσε την ΚΟΚ σε διεθνή συνέδρια της FIBA Europe, όπως ήταν και εκπρόσωπος της, στο παγκόσμιο συνέδριο που είχε πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτή, ήταν (επί συνοπτικού) η δράση του Αιμίλιου Θεοδοσίου στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια… επέστρεψε στην ιδιότητα του φιλάθλου, αλλά που το δικό του πέρασμα, άφησε μιαν ξεχωριστή σφραγίδα σε αυτόν το χώρο!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*