Αλέξης Ζαχαρίου: Μια επιτυχημένη καριέρα μιας αυθεντικής αγωνιστικής αξίας

Αναμφίβολα, ο Αλέξης Ζαχαρίου άφησε τη δική του σφραγίδα στο καλαθοσφαιρικό στερέωμα του τόπου μας, ως ένας από τους παίκτες εκείνους, που είχαν διακριθεί για την αγωνιστική αξία τους, που δεν πήγαζε μόνο μέσα από το ταλέντο, αλλά και το πάθος τους για το άθλημα.

Ερχόμενος σε νεαρή ηλικία από τη Λεμεσό, ο Ζαχαρίου κατέγραψε μιαν επιτυχημένη καριέρα, ειδικά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου επίσης για χρόνια, είχε αποτελέσει ένα βασικό στέλεχος!

Ο δε Περικλής Ταυρόπουλος, όταν τον προπονούσε στον ΑΠΟΕΛ, ήταν ο άνθρωπος που… έδωσε διπλή ιδιότητα στον Αλέξη Ζαχαρίου, που μπορούσε να αγωνίζεται εξ` ίσου καλά και στις δυο θέσεις των φόργουοντ!

Δεδομένα, ο Αλέξης Ζαχαρίου κατέγραψε μιαν επιτυχημένη καριέρα και μέσα από το πέρασμα των χρόνων, ανήκει στην κατηγορία των παικτών εκείνων που μέσα από την αγωνιστική αξία τους, κατάφεραν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα, πάνω στο πάνθεο του αθλήματος!

Κάλλιστα, η προσήλωση και η πίστη που επέδειξε ο Αλέξης Ζαχαρίου, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αυθεντικό παράδειγμα για τις ερχόμενες καλαθοσφαιρικές γενιές…

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*