«Αλήτες ντροπή σας, πίνετε το αίμα του Γιαννακόπουλου» 

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Στεφανέλ Μιλάνο στο EuroCup είχε προκαλέσει έντονη οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού και στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της αποστολής ακολούθησαν τραγικά γεγονότα, όπου υπήρξε έντονη σύγκρουση με τον Ντίνο Ράτζα

Μετά την προσγείωση των «πρασίνων», ακολούθησαν… λαϊκά δικαστήρια, με τον Κροάτη σέντερ να βγαίνει μπροστά και να ακούει τα εξ’αμάξης από τους απογοητευμένους οπαδούς: «Ντροπή σας. Ξεφτυλίσατε τον Παναθηναϊκό. Δεν πάει άλλο. Πάρτε το πρωτάθλημα γιατί θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα», ήταν η… εισαγωγή, ενώ το «κράξιμο» συνεχίστηκε σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Αλήτες, ντροπή σας. Πίνετε το αίμα του Γιαννακόπουλου. Σηκωθείτε και φύγετε όλοι. Τα καταφέρατε και μας ρεζιλέψατε. Γελούν όλοι μαζί μας». 

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς ήταν έντονα στο στόχαστρο… «Κατέστρεψες την ομάδα. Ντροπή σου. Σήκω και φύγε», ήταν τα… μη γαλλικά που άκουσε, καθώς τα υπόλοιπα ήταν ύβρεις και δεν μπορούν να καταγραφούν. Ο Ράτζα, με την έντονη προσωπικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα, δεν μπορούσε να αφήσει απροστάτευτο τον προπονητή του και απάντησε στον κόσμο, ενώ πέταξε με δύναμη το μπουφάν του στο αυτοκίνητο. 

Το σοκ ήταν μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, όμως η σοβαρή όπως πάντα στη λήψη αποφάσεων διοίκηση Γιαννακόπουλου, δεν έκανε σπασμωδικές κινήσεις. Στήριξε τον προπονητή και τους παίκτες που έφεραν την απόλυτη λύτρωση στη συνέχεια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 14 χρόνια ανομβρίας.  

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*