Αναγέννηση και ΑΕΛ, στην αρχή της τελικής ευθείας για τον Τίτλο!

Λίγο καιρό, μετά που η Αναγέννηση Γερμασόγειας, κατάφερε να φθάσει στην πρώτη κατάκτηση Τίτλου στην ιστορία της, όντας Κυπελλούχος πλέον, έφθασε επίσης για πρώτη φορά και στην τελική φάση των πλέι-οφ.

Εκεί όπου βρίσκει απέναντι της, την ομάδα που είχε κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου, την ΑΕΛ.

Απόψε λοιπόν, ξεκινά η μονομαχία των δυο ομάδων της Λεμεσού, στην «κούρσα» για τις τρεις νίκες, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί η φετινή Πρωταθλήτρια!

Η Αναγέννηση, όντας πρώτη στην κανονική περίοδο, θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και απόψε (20:30), υποδέχεται την ΑΕΛ στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού», όπου θα έχει σα στόχο την εκμετάλλευση του πλεονεκτήματος αυτού και να… ανοίξει το σκορ των νικών!

Από την άλλη τώρα, η πολύπειρη σε τέτοιες… καταστάσεις (βλ. τελικοί) ΑΕΛ, στοχεύει στο να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρα της αντιπάλου της και να φθάσει αυτή στο 1-0!

Το δεδομένο, είναι ότι… απλά, αναμένεται η πρώτη συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα στις δυο ομάδες και στη συνέχεια θα αναμένονται (τουλάχιστον) άλλες δυο!

Τρία παιχνίδια, τρία «διπλά»!

Είναι δε εντυπωσιακό το γεγονός ότι και στα τρία φετινά παιχνίδια Πρωταθλήματος, ανάμεσα στις δυο ομάδες ότι κέρδισε ο εκάστοτε φιλοξενούμενος!

Να τα θυμηθούμε:

2η αγωνιστική: ΑΕΛ – Αναγέννηση 60-69

6η αγωνιστική: Αναγέννηση – ΑΕΛ 86-90

14η αγωνιστική: ΑΕΛ – Αναγέννηση 58-65

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*