Ανακοίνωση ΑΕΛ για το παιχνίδι με Αναγέννηση

Ανακοίνωση, με την οποία προκαλεί τόσο τον πρόεδρο της Αναγέννησης Γερμασόγειας, όσο και τον προπονητή της, Ηρακλή Πιττάκα (που είναι παίκτης της ΑΕΛ), αλλά και με παράπονα για τη διαιτησία, εξέδωσε πριν από λίγο, η διοίκηση της Γυναικείας γαλαζοκίτρινης ομάδας.

Το κείμενο:

«Ο αγώνας μας με την Αναγέννηση ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο γήπεδο και γνώρισε την ήττα από τον αντίπαλο. Μια ήττα που δε σημαίνει απολύτως τίποτα και δίνουμε υπόσχεση στον κόσμο μας ότι θα ανασυνταχθούμε και θα παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό από το επόμενο αγώνα.

 Νιώθουμε  όμως την ανάγκη να προκαλέσουμε τον πρόεδρο της Αναγέννησης κ. Κιτρομιλίδη και τον προπονητή της κ. Ηρακλή Πιττάκα να παρουσιάσουν ξανά βίντεο, παρόμοιο με αυτό που κατασκεύασαν μετά τον προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα.

 Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο, το τι παίχτηκε την προηγούμενη μέρα, αλλά και σήμερα στο γήπεδο, το γνωρίζουμε πολύ καλά και επιφυλασσόμαστε για τις 20 του μήνα που θα  βρεθούμε ξανά αντίπαλοι στον τελικό του κυπέλλου.

 Τονίζουμε ξανά την πρόκληση μας και αναμένουμε το βίντεο.

Υ.Γ. : Ο διαιτητής κ. Στέφανος Στεφάνου είναι ανεπιθύμητος σε οποιοδήποτε παιχνίδι της ομάδας μας. Όσον αφορά τον διαιτητή κ.Μάριο Αθανασίου, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά ήταν σε κακή μέρα παρά τα υψηλά ποσοστά του σε σφυρίγματα υπέρ του αντιπάλου στον εν λόγω αγώνα. Του ευχόμαστε καλύτερη απόδοση στο μέλλον, άλλωστε τον διακατέχει τεράστια εμπειρία».

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*