Απόλλων – ΑΕΚ: Όταν μια… τριάδα (παρά λίγο… καρέ) αναχωρούσε για Λεμεσό!

Απόλλων εναντίον ΑΕΚ, είναι ένα από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη 13η αγωνιστική της πρώτης φάσης για το Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στην έδρα των γαλάζιων.

Απόψε, γυρνάμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο καλοκαίρι του 2002.

Όταν μια… τριάδα, έφευγε από τη Λάρνακα, μετακομίζοντας στη Λεμεσό!

Τι εννοούμε;

Η τότε διοίκηση του Απόλλωνα, είχε επιλέξει το Μιχάλη Μιχαήλ, για το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας και αυτός… έπεισε τον (για πολλούς) κορυφαίο παίκτη της Κύπρου τότε, το Νίκο Μιχαήλ, να τον ακολουθήσει, όπως και το Χάρη Φαντούση.

Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση εκείνη και τεράστια αίσθηση προκάλεσε στο χώρο, αλλά και που ισχυροποιούσε αφάνταστα τον Απόλλωνα.

Ο δε λευκός Αμερικανός, Κάρριγκτον, ήταν η επιλογή για τη θέση του πόιντ-γκαρντ, αλλά αυτό έγινε, επειδή για έναν αστάθμητο λόγο, δεν προστέθηκε και τέταρτος στην «παρέα» από τη Λάρνακα, που μετακόμισε στη Λεμεσό!

Ο τέταρτος, που εν τέλει, δεν πήγε ποτέ στον Απόλλωνα, ήταν ο Αμερικανός σούτιγκ-γκαρντ, Άντονι Ρούτλαντ (φωτογραφία), τον οποίο είχε για παίκτη στην ΑΕΚ, ο Μιχάλης Μιχαήλ, αλλά ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει (και τον ανάγκασε να αποχωρήσει στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς από την ΑΕΚ), στάθηκε εμπόδιο, από το να… συμπλήρωνε το «καρέ της μετάβασης»!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*