Απόλλων Vs ΕΝΠ σε καθοριστικό παιχνίδι 4αδας!

Λόγω της αναβολής του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και στον Αχιλλέα, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων στην ομάδα της Αμμοχώστου, ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα για το Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται στην έδρα του την Ένωση (τζάμπολ στις 16:00), σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, όσον αφορά το στόχο πλασαρίσματος στην πρώτη 4αδα.

Τη στιγμή αυτή, οι γηπεδούχοι γαλάζιοι, μειονεκτούν κατά 2 βαθμούς από τη σημερινή τους αντίπαλο και με όπλο την έδρα, θέλουν τη νίκη, που θα τους φέρει στο -1 και νοουμένου ότι είχαν κερδίσει στον αγώνα του 1ου γύρου, σε περίπτωση μεταξύ τους τελικής ισοβαθμίας, θα πλεονεκτήσουν.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η Ένωση βρίσκεται στο +2, αν κερδίσει σήμερα στη Λεμεσό, τότε αυξάνει τη διαφορά από τον Απόλλωνα στο +3, ενώ αν καλύψει και το -7 από τον αγώνα του 1ου γύρου, ουσιαστικά η διαφορά πάει στο +4.

Οι φιλοξενούμενοι, ποντάρουν πάνω στην αναγκαιότητα νίκης που θα έχει ο αντίπαλος τους και θα «χτυπήσουν» πάνω στο «άγχος» που θα έχουν αυτοί.

Ωστόσο στον Απόλλωνα, ποντάρουν πάνω στη δική τους αγωνιστική άνοδο, για να μειώσουν την απόσταση, στο -1!

Μιλάμε για ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες…

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*