Από τα… αλώνια στα σαλόνια (με το σπαθί του) ο Καλαμπάκος

Ο Κεραυνός εξέπληξε αρκετό κόσμο, δίνοντας το… πηδάλιό του στον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος δεν είναι τόσο… εμπορικό όνομα, όμως στον Στρόβολο γνωρίζουν την αξία του και το πώς μπορεί να φέρει ψυχολογική ανάταση. 

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη τους πάντες στον Στρόβολο. Είναι ένας άνθρωπος… έξω καρδιά, με αρκετές παραστάσεις, επιτυχίες και κυρίως ουσία όπου δούλεψε, χωρίς ποτέ να έχει στα χέρια του υπέρογκα μπάτζετ.

Αυτό που καταφέρνει ανέκαθεν είναι να δημιουργεί ωραίο κλίμα στις ομάδες του, να παίζει όμορφο και γρήγορο μπάσκετ και να μην φοβάται κανέναν αντίπαλο. Στον Κεραυνό ήρθε για να κατακτήσει τους δύο εναπομείναντες τίτλους και δεν τον τρομάζει το ΠΡΕΠΕΙ. Αντιθέτως, τον εξιτάρει

Σαν παίκτης έφτασε μέχρι την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Υπήρξε εμβληματική μορφή για το Παγκράτι και στο απόγειό του μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια πέρασε από άλλες ομάδες κλείνοντας τον κύκλο του στα παρκέ με τη φανέλα των αγαπημένων του ροσονέρι.

Στους πάγκους ξεκίνησε από… χαμηλά. Από τα αλώνια. Κι έφτασε με το σπαθί του στα σαλόνια της Α1 με Κόροιβο και Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Εκεί είναι η θέση του. Στον Κεραυνό το γνωρίζουν καλά και του έδωσαν το χρίσμα. Τώρα το μπαλάκι είναι στα χέρια του.

Χωρίς άγχος και με ποιοτική δουλειά «μαθαίνει» τους παίκτες του και προσπαθεί να δημιουργήσει για τον καθένα τις ιδανικές συνθήκες μέσα από την ομαδική λειτουργία για να πάρει το μάξιμουμ. Έχει δρόμο μπροστά του, αλλά το θέλει και… μπορεί! 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*