Από το μπασκετόραμα «Νίκος Γκάλης», το 2007

Πριν από… 15 καλοκαίρια, είχε πραγματοποιηθεί στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», το πρώτο μπασκετόραμα, που ήταν αφιερωμένο στο «ιερό τοτέμ» της Ελληνικής καλαθόσφαιρας, το Νίκο Γκάλη.

Στη διοργάνωση εκείνη, μετείχαν τρεις Ελληνικές ομάδες, η ομάδα του Νίκου Γκάλη, ο Άρης Θεσσαλονίκης (που έρχεται σύντομα στην Κύπρο, για μιαν ακόμη φορά, για να δώσει φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ), ο Ολυμπιακός και ο Πανελλήνιος.

Μετείχαν επίσης, η περίφημη «ομάδα του λαού», η Μακάμπι Τελ-Αβίβ από το γειτονικό Ισραήλ, όπως και η Λουκόιλ Ακατέμικ από τη Βουλγαρία, στην οποία τότε, ο Σάσα Βεζέγκοφ τελούσε ως διευθυντής.

Η Κυπριακή παρουσία, είχε να κάνει με τον Κεραυνό, τον οποίο τότε είχε αναλάβει ως προπονητής, ο Βασίλης Φραγκιάς και στη φωτογραφία, τον βλέπουμε να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, υπό την επίβλεψη του ως και σήμερα, διευθυντή των ερυθροκίτρινων, Άγγελου Παπαδημητρίου, ενώ διακρίνονται και οι Παναγιώτης Γιανναράς (τότε βοηθός του Φραγκιά), Γιώργος Αναστασιάδης (που… παραδόξως φοράει φόρμα με το 4), Λι, Βουκαντίνοβ, Βιτάκοβιτς, Τρισόκας (12), Παναγιώτης Γιαννάς και Αλέξης Ζαχαρίου, που έχουν στο ενδιάμεσο, τον Άγγελο Παπαδημητρίου.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*