Αυτό που έγινε χθες στο «Κ. Παπαέλληνας», ήταν ένα ακόμα μήνυμα…

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που είχαμε αναρτήσει ένα κείμενο, σχετικά με την κοσμοσυρροή που είχε δημιουργηθεί στην αίθουσα της 3ης τεχνικής σχολής Λεμεσού και στον δεύτερο τελικό του Πρωταθλήματος Ανδρών Κάτω των 16, ανάμεσα στον Phoenix MJ Basket Plus και στην Ανόρθωση.

Χθες, σε ένα άλλο γήπεδο και πάλι σε τελικό της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας, τη φορά αυτή, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή, είχαμε ένα παρόμοιο μήνυμα!

Σε ένα γήπεδο, αρκετά πιο γνωστό βέβαια και που πρόκειται για την αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας»!

Εκεί, όπου οι μικροί του Κεραυνού, νίκησαν τους αντίστοιχους της ΑΕΚ και έφθασαν στην κατάκτηση του Τίτλου!

Το fair play, έκανε την εμφάνιση του σε δυο περιπτώσεις, αμφότερες από πλευράς ερυθροκίτρινων, πρώτα για τον τραυματισμό του νεαρού άσου της ΑΕΚ και έπειτα, με την προβολή από τον «τοίχο» των νικητών, του εντυπωσιακού καρφώματος, πάλι από πλευράς πρασινοκίτρινων.

Για μας, η προβολή τέτοιων στιγμών, είναι κάτι το αυτονόητο!

Από εκεί και πέρα. Αρκετός ήταν και πάλι ο κόσμος που μαζεύτηκε στις κερκίδες του «Κ. Παπαέλληνας» και αυτό είναι ένα ακόμα μήνυμα, που επιβάλλεται να… αποκρυπτογραφηθεί σωστά!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι, αυτό, μπορεί και να οφείλεται και στο γεγονός ότι «επιτέλους ο κόσμος, κυκλοφορεί ελεύθερος».

Θα μπορούσε επίσης να πει, ότι «είναι επειδή έπαιζαν οι μικροί», που έχουν αρκετούς φίλους και συγγενείς, για να τους παρακολουθούν, αγωνιζόμενους…

Επίσης, μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν καλή και η ώρα (μη εργάσιμη).

Ποια όμως είναι η… δική μας αποκρυπτογράφηση;

Ο κόσμος, μαζεύεται στο Αναπτυξιακό. Ενδιαφέρεται, επειδή έχει και προσωπικό κίνητρο!

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για τους αρμόδιους να εκμεταλλευθούν (με την καλή έννοια) αυτές τις συγκυρίες, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην Ανάπτυξη και ειδικά αυτήν την εποχή!

Άλλωστε, για τους αρμόδιους, υπάρχει και το περίφημο 2025 και το Αναπτυξιακό, θα έχει σημαντικό ρόλο, εκείνο τον καιρό (και αυτό, δεν είναι… ανάγκη να το εξηγήσουμε)!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*