Αυτό που «έτυχε» στο Δολώρο, πραγματικά… δεν υπάρχει!

Ήταν μέρα Πέμπτη, 25 Ιουνίου του 1970. Ημέρα, που γεννήθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε ποτέ, η Κυπριακή καλαθόσφαιρα και που πρόκειται για το Δολώρο Καπαρτή, που αναδείχθηκε μέσα από την ομάδα της καρδιάς του, που φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, εκτός από την ΕΝΑΔ.

Αποδείχθηκε όμως ότι η καρδιά του… δόθηκε (πλην βέβαια της ΕΝΑΔ) στο έτερο του ήμισυ, από τη μέρα που γεννήθηκε, γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς μέρα (25/06/1970), ήλθε στον κόσμο και η γυναίκα της ζωής του, η Έλενα!

Ελληνίδα των ΗΠΑ, η Έλενα, γνώρισε το Δολώρο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, εκεί όπου διέμενε και που εκεί είχε πάει και ο ίδιος για επαγγελματικούς λόγους!

Εν τέλει αυτή η ιστορία, ήταν το ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί και στους δυο, διότι τότε που είχε αποφασίσει να μεταβεί στις ΗΠΑ, ο Καπαρτής, είχε δεχθεί πρόταση από τον Κεραυνό, κάτι βέβαια που θα αποτελούσε και ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του, αλλά τι να λέμε τώρα για τέτοια βήματα, όταν ο ίδιος μέσω της επιλογής του, έκανε το μεγαλύτερο άλμα της ζωής!

Δηλαδή, να συναντούσε τον άνθρωπο της ζωής του, από τον οποίο η διαφορά ηλικίας, είναι μόλις… 15 λεπτά (μεγαλύτερος ο Δολώρος)!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*