Γιατί το παιχνίδι με την Ελβετία στις 17 Σεπτεμβρίου του 2016 έμεινε στην ιστορία!

Την Ελβετική Εθνική ομάδα υποδέχεται σε λίγες ώρες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Ένα παιχνίδι που θα έχει σημασία γοήτρου για τη δική μας Εθνική, απέναντι στην ομάδα που προπονεί ο εξ` Ελλάδος προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η δε προϊστορία με την Εθνική Ελβετίας, είναι πλούσια, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που έχει μείνει στην ιστορία και που πρόκειται για την αναμέτρηση που έγινε, επίσης στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», στις 17 Σεπτεμβρίου του 2016.

Σε εκείνο το παιχνίδι, η ομάδα μας, ύστερα από μιαν πολύ καλή εμφάνιση έφθασε στη νίκη με 92-78, με ηγετική φυσιογνωμία το Νίκο Στυλιανού, που σκόραρε το βράδυ εκείνο, 26 πόντους, έχοντας μάλιστα 8 στα 12 τρίποντα!!!

Ωστόσο, αυτό το εντυπωσιακό κρεσέντο του διεθνούς άσου του Κεραυνού… πέρασε σε δεύτερη μοίρα!

Διότι, συνέβη κάτι άλλο.

Ήταν το τέλος εποχής του Παναγιώτη Τρισόκα από την Εθνική μας ομάδα, καθώς ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με το Εθνόσημο και είχε αποχωρήσει ως αρχηγός.

Όπως βέβαια ήταν λογικό, κατά τη στιγμή που αντικαταστάθηκε (στο 39`23“ συγκεκριμένα), δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας, μιας και ήταν η τελευταία του στιγμή… τη στιγμή που ήταν ένας από τους μακροβιότερους αρχηγούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!  

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*