Γκασόλ: «Δεν αποκλείω να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ή το ΝΒΑ πριν από το τέλος της καριέρας του μίλησε στο καταλανικό ραδιόφωνο Rac1 ο πολύπειρος Ισπανός σέντερ Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος δεν γνωρίζει αν θα αποχαιρετήσει τα παρκέ ως παίκτης της Τζιρόνα.

«Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω. Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της Τζιρόνα και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό. Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*