Γνωρίστε το «Κ. Παπαέλληνας» (Δηλώσεις Πάρι Παπαέλληνα & Φωτορεπορτάζ) Μέρος 2 από 2

Περνάμε τώρα, στο δεύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ για την αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», όπως βέβαια και στο αντίστοιχο δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε προς την ιστοσελίδα μας, ο πρόεδρος των ερυθροκίτρινων κ. Πάρις Παπαέλληνας.

«Μεγάλη τιμή προς το πρόσωπο μου»!

Ο κ. Πάρις Παπαέλληνας, εδώ και 50 χρόνια (τα οποία συμπληρώνει φέτος) έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Κεραυνό, αλλά και στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα γενικότερα!

«Όταν πριν από πέντε χρόνια πάρθηκε η απόφαση για να πάρει η αίθουσα του Κεραυνού, το όνομα του πατέρα μου, Κώστα, αυτό το γεγονός μου προκάλεσε τεράστια συγκίνηση»!

Συνεχίζοντας την αναφορά για το ερυθροκίτρινο ορμητήριο, ο κ. Παπαέλληνας μας ανέφερε και τα παρακάτω:

«Το 2013, έγινε και η δεύτερη ανακατασκευή του γηπέδου και εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά και που πάλι το γήπεδο μας, ήταν εναρμονισμένο με τα σύγχρονα δεδομένα.

Η δε τελευταία ανακατασκευή, έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκσυγχρονίστηκαν τα αποδυτήρια, στα πρότυπα αυτών του ΝΒΑ!

 Τώρα, η αίθουσα του Κεραυνού, είναι χωρητικότητας 1200 θεατών και για όρθιους, η χωρητικότητα αυξάνεται σε 800 επιπλέον θέσεις, δηλαδή, φθάνει στις δυο χιλιάδες».

«Φυτώριο αθλητικής και πολιτιστικής προσφοράς»

Ο κ. Παπαέλληνας αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα έργα που έχουν γίνει και εκτός του γηπέδου, ενώ ειδικά για το οίκημα, ο ίδιος, έχει συνεισφέρει μιαν τεράστια οικονομική προσφορά (γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ)!:

«Γενικά ο χώρος του γηπέδου, αλλά και των βοηθητικών γηπέδων που υπάρχουν έξω από αυτό, συμπεριλαμβανομένου του οικήματος, αποτελούν ένα σύνολο, αθλητικής και πολιτιστικής προσφοράς εκ μέρους του Κεραυνού προς τον τόπο μας.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω και τα έργα ανακατασκευής του οικήματος του σωματείου μας, χάριν στα οποία έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος, όπου ο καθένας, εκτός από τη ψυχαγωγία, έχει στη διάθεση του και ένα χώρο, για να ξεκουραστεί, με ποτό ή και φαγητό».

Φωτορεπορτάζ

Παρουσιάζουμε τώρα, το δεύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ, που μας ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Κυπριανού:

Τρόπαια στον τοίχο
Ερυθροκίτρινες επιτυχίες στον… τοίχο!
Τα αποδυτήρια σε ΝΒΑ στιλ!
Το γραφείο του προπονητή και αυτό, του διευθυντή
Ο χώρος της καντίνας και ψυχαγωγίας
Εξωτερική άποψη του γηπέδου
Ο διάδρομος προς τα αποδυτήρια

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*