Γυναικείο: Πέσιμο αυλαίας με μιαν εκκρεμότητα…

Με τις αναμετρήσεις για τη 15η αγωνιστική, ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία πριν από την έναρξη των πλέι-οφ για το Γυναικείο Πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τρεις αναμετρήσεις, στις οποίες υπάρχουν φαβορί και επομένως, απομένει το ερώτημα, αν θα γίνει κάποιο… «μπαμ»!

Η Αναγέννηση, υποδέχεται στο «Σπύρος Κυπριανού» (12:00) το Ζήνωνα και θέλει να κάνει το… προτελευταίο βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς, ενώ απομένει και το επίσης εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΑΔ (που είχε αναβληθεί από την 11η αγωνιστική), για να σφραγίσει την πρώτη θέση.

Η ΑΕΛ, θα αντιμετωπίσει στον Άγιο Δομέτιο (12:00) την ΕΝΑΔ, θέλοντας τη νίκη που θα της διατηρήσει της έστω και λίγες ελπίδες πια, για να τερματίσει αυτή στην 1η θέση. Στην ΑΕΛ, θέλουν να κάνουν και μια γερή πρόβα, ενόψει του επερχόμενου τελικού για το Κύπελλο.

Ακόμα πιο λίγες, είναι οι ελπίδες πρωτιάς της Ανόρθωσης (που μόνο αν χάσουν οι Αναγέννηση, ΑΕΛ ταυτόχρονα, μπορεί να ελπίζει), που ωστόσο, θα προσπαθήσει να πράξει το καθήκον της, στο «Κ. Παπαέλληνας» (15:00), όπου θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό.

Βαθμολογία

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*