Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» με Ιερωνυμίδη και Χειμώνα!

Σε διπλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αχιλλέας Καΐμακλίου που ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο πρώην καλαθοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, Βίκτωρα Ιερωνυμίδη και Αντρέα Χειμώνα.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διπλή μεταγραφική Κυπριακή «βόμβα» για την ομάδα μας που ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Ανδρέα Χειμώνα και τον Βίκτωρα Ιερωνιμίδη από το ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές έρχονται να δώσουν βάθος και φυσικά ακόμη περισσότερη ποιότητα στην φετινή προσπάθεια που θα κάνει ο Αχιλλέας μας για διάκριση.

Ο Ανδρέας με το πείσμα του και την αποφασιστικότητα του θα δώσει περισσότερη ένταση στην άμυνα και φυσικά όταν χρειαστεί θα βάλει και το λιθαράκι του με το φαρμακερό του σουτ προσθέτοντας βάθος στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.

Ο Βίκτωρας ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς υπήρξε και στο παρελθόν παίκτης του «Ιστορικού» με την εμπειρία του θα δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στον αρχηγό μας Γιώργο Τρετιακόβ αλλά και βάθος στο ρόστερ καθώς πρόκειται για ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

Με τις εν λόγω προσθήκες φτάσαμε αισίως τα 6 νέα πρόσωπα δείχνοντας εμπράκτως στον κόσμο ότι ο φετινός Αχιλλέας θα δώσει δυναμικά το παρών του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ανδρέα και Βίκτωρα καλωσορίσατε στην οικογένεια του Αχιλλέα! Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ιστορική φανέλα του Πολεμιστή!!! Μια φορά Αχιλλέας για πάντα Αχιλλέας!

Με εκτίμηση Γρηγόρης Γρηγοράς
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

AchilleasKaimakliou #Kaimaklipower #Dinamimasesis #OloiKaimakl

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*