Είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που τον λένε Γιώργο Πρίντεζη…

Όσοι γνωρίζουν καλά δεν θα ένιωσαν καμιάν έκπληξη!

Βλέποντας χθες, τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση του, κατά την ώρα της σεμνής τελετής, που έλαβε χώρα στο 19` του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, για να τιμηθεί ο αδικοχαμένος Άλκης, αυτή του η στάση, σίγουρα συγκίνησε αρκετό κόσμο…

Επί προσωπικού λοιπόν, είχα βιώσει μιαν τέτοιαν στιγμή ευρισκόμενος απέναντι στον ίδιο τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και την οικογένεια του!

Το ημερολόγιο έδειχνε τις 6 Μαϊου του 2017…

Όταν είχα επισκεφθεί το πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών για να πάω εκεί που αναπαύεται ο αγαπημένος μου τραγουδιστής, ο μοναδικός Ντέμης Ρούσσος, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Γιώργο Πρίντεζη (αυτός έβγαλε τη φωτογραφία)!

Την ίδια μέρα λοιπόν, ο Γιώργος Πρίντεζης, πήγε οικογενειακώς για να μνημονεύσει τον πατέρα του, που είχε χάσει ένα χρόνο πριν και ω τι σύμπτωση!

Για όσους γνωρίζουν το Κοιμητήριο Αθηνών, είναι πραγματικά απέραντο και όμως, εκεί που αναπαύεται ο πατέρας του, από το σημείο που αναπαύεται ο Ντέμης Ρούσσος, η απόσταση δεν είναι ούτε πέντε μέτρα!

Πήγαμε όλοι μαζί στο ίδιο σημείο και λίγο μετά, ήλθε ο πάτερ Μιχαήλ, για να τελέσει τη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη, Ιωσήφ.

Στάθηκα και εγώ στην τελετή και βλέποντας, όλη την οικογένεια και το Γιώργο, να δακρύζουν, αυτό ακριβώς θυμήθηκα, βλέποντας ψες τη συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη…

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*