ΕΘΑ: Η μικρομεσαία που μεγάλωσε!

Η ΕΘΑ, η ομάδα-σύμβολο της Έγκωμης, ήταν παραδοσιακά μια μικρομεσαία ομάδα στο ρουν της καλαθοσφαιρικής ιστορίας του τόπου μας.

Όμως, από το 2011 και μετά, η κιτρινόμαυρη ομάδα, κατάφερε να αποτινάξει αυτόν τον ορισμό, μιας και από τη χρονιά εκείνη και μετά, έγραψε τις δικές της σελίδες δόξας, με κατακτήσεις Τροπαίων, διακρίσεις στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα την επικράτηση της, επί της Γερμανικής Άρτλαντ Ντράγκονς, η οποία, μια χρονιά πριν, είχε τερματίσει στην 3η θέση του προηγμένου Πρωταθλήματος!

Η ΕΘΑ, ήταν και είναι μια ομάδα, που χαρακτηρίζεται από τη μαχητικότητα της.

Μια ομάδα, πάντα υπολογίσιμη ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης ή και αγωνιστικής κατάστασης, έχει καταφέρει να δώσει στην καλαθόσφαιρα μας, τη δική της ξεχωριστή απόχρωση και αυτό, χάριν στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων που την υπηρετούν, με «σημαιοφόρο» τον πρόεδρο της, κ. Πανίκο Κωνσταντίνου.

Όσο για τη φετινή χρονιά η (πικρή) αλήθεια είναι ότι η ΕΘΑ δεν τα πάει και τόσο καλά, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι με όσες δυνάμεις έχει, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Άλλωστε –όπως προαναφέραμε- η ΕΘΑ χαρακτηρίζεται από τη μαχητικότητα της και δεδομένα, αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει στη δύσκολη συνέχεια!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*