Ελβετία – Κύπρος 76-80: Το τέλος της… κατάρας και ένα επετειακό δώρο! (Video)

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τη μέρα εκείνη που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έδινε τέλος σε μιαν μακρόχρονη… κατάρα, που την ήθελε χωρίς νίκη σε αγώνες για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, «κατάρα», που κράτησε για μιαν ολάκερη 8ετία!

Το παιχνίδι έγινε στο Φρίμπουργκ της Ελβετίας (07/09/2016) και η ομάδα μας επικράτησε με 80-76, χάριν σε μιαν εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας, που ξεκίνησε από το 27`, όταν η ομάδα μας έχανε με 60-49 και με ένα συνολικό σερί 31-16 στα 13 τελευταία λεπτά, έφθασε σε μιαν μεγάλη επιτυχία!

«Οδηγός», για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, ήταν το άριστο κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της, ενώ προπονητής ήταν τότε, ο Παναγιώτης Γιανναράς.

Τους πόντους της Εθνικής μας, στο παιχνίδι εκείνο σημείωσαν οι ακόλουθοι: Λοϊζίδης 2, Κιγκ 21, Τρισόκας 1, Σιζόπουλος 12 (3), Κορωνίδης 5, Παντούρης 12 (2), Παντελή 16 (4), Στυλιανού 11 (2), ενώ αγωνίστηκαν και οι Μιχαήλ, Κοιλαράς, Θεοχαρίδης, Ραζής.

Παρών με την αποστολή της Εθνικής και ο υπογράφων, στον οποίο η ομάδα μας, έκανε και ένα πολύ καλό δώρο, μιας και τη μέρα εκείνη, συμπλήρωνε αισίως, 27 χρόνια στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ!

Δείτε πιο κάτω, ολόκληρο το παιχνίδι εκείνο:

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*