Εμμανουήλ Ντρίτσος: «Στο ΝΒΑ B. C. δουλεύουμε με πλάνο»! (Pics)

Ένα ακόμα φυτώριο παραγωγής παικτών, είναι η ομάδα του ΝΒΑ! Υπό την καθοδήγηση ενός ακόμα ανθρώπου που πρόσφερε και προσφέρει πολλά, στην καλαθόσφαιρα μας, του Μάριου Αναξαγόρου, στις ακαδημίες του ΝΒΑ, γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά, της οποίας τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο!

Είναι χαρακτηριστικό το ότι, στην κατηγορία των μίνι, οι ακαδημίες του ΝΒΑ, έχουν εννέα ομάδες, από τις οποίες οι τρεις είναι στην ηλικιακή κατηγορία Κ8 και άλλες τόσες, στις Κ10 και Κ12.

Αυτές οι τρεις ομάδες, προπονούνται στα γήπεδα του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού, όπως και σε αυτά του Γυμνασίου και Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα.

Από εκεί και πέρα, το ΝΒΑ διαθέτει ομάδες, σε όλες τις ανώτερες Αναπτυξιακές ηλικίες, δηλαδή σε αυτές των Κ14, Κ16 καθώς και Κ18, σε Άνδρες και Γυναίκες.

Επί συνόλου, το ΝΒΑ έχει αυτήν τη στιγμή σε όλα του τα κλιμάκια, γύρω στα 150 παιδιά, ένας πολύ καλός αριθμός, μέσα από τον οποίο γίνεται μια μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια!

Δήλωση Εμ. Ντρίτσου

Στην ιστοσελίδα μας, μίλησε ο κ. Εμμανουήλ Ντρίτσος, υπεύθυνος των Ακαδημιών του σωματείου, ο οποίος υπογράμμισε τα παρακάτω:

«Θα έλεγα ότι στο ΝΒΑ, υπάρχει μια ποσότητα που συμβαδίζει με την ποιότητα, όσον αφορά τη δουλειά που γίνεται, πάνω στο ευαίσθητο κομμάτι της ανάπτυξης.

Σε όλα τα τμήματα, υπάρχει πλάνο, κάτι που εφαρμόζεται, είτε μέσα από τις προπονήσεις, είτε μέσα από τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων ανάπτυξης, ή ακόμα και μέσα από φιλικά παιχνίδια.

Ο στόχος μας, είναι να αναδείξουμε παίκτες και να τους προωθήσουμε, μέχρι και τις Εθνικές ομάδες».

Photos

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*