Εμπίντ: «Είχα σκεφτεί να… κόψω το μπάσκετ»

Η πρώτη χρονιά του Τζοέλ Εμπίντ στο ΝΒΑ ήταν… εφιαλτική, καθώς συνέπεσε ο θάνατος του αδερφού του με το σοβαρό τραυματισμό που δεν τον άφησε να γίνει rookie και όλο αυτό λίγο έλειψε να τον κάνει να… κόψει το μπάσκετ! 

«Κοιτάζω πίσω στην πρώτη μου σεζόν, όταν έκανα εγχείριση. Τότε έχασα και τον αδελφό μου. Πήγα πίσω στο Καμερούν. Ήθελα να σταματήσω το μπάσκετ, να αποσυρθώ, επειδή μόλις είχα υποβληθεί σε εγχείριση και όλοι έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω και δεν θα παίξω ποτέ στο NBA. Και όλα αυτά ενώ μόλις είχα χάσει τον αδελφό μου. Ήθελα να τα παρατήσω. Σχεδόν το έκανα. Ήταν δύσκολο», ήταν τα λόγια του Καμερουνέζου για τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε το 2016 και ακολούθως επεσήμανε: 

«Μετά από όλα αυτά έχασα και την δεύτερη σεζόν μου, κάνοντας νέο χειρουργείο. Πρακτικά έχασα δύο σεζόν στην σειρά και υπήρχαν ιστορίες για εμένα κάθε μέρα. Έλεγαν ότι είμαι 140 κιλά, τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να με ρίξουν. Ήταν δύσκολο. Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά χαίρομαι που συνέχισα να παλεύω, με την βοήθεια όλων των ανθρώπων γύρω μου, Χαίρομαι που πλέον είμαι εδώ». 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*