ΕΝΑΔ: «Άης Δεμέτης»!

Όπως είχαμε πράξει και για την πρόσφατη αναφορά στον Αχιλλέα, έτσι και για την ΕΝΑΔ, ο τίτλος του κειμένου, αναφέρεται στο ιστορικό της σύνθημα!

Πάνε περίπου τρεις δεκαετίες από τότε που το κοινοτικό του Αγίου Δομετίου, έσφυζε από ζωή, όντας κατάμεστο σε κάθε σχεδόν παιχνίδι και το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, ήταν το «Άης Δεμέτης»!

Η ΕΝΑΔ, η Ένωση Νέων Αγίου Δομετίου, είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του τόπου μας, αν και στην ιστορία της, δεν έχει την… πλειάδα τροπαίων στη βιτρίνα της, αλλά που μέσα από τα σπλάχνα της, έχει αναδείξει τόσους και τόσους σπουδαίους παίκτες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα…

Ήταν με λύπη, που έβλεπε κανείς την ιστορική αυτή ομάδα να βολοδέρνει στις «αλάνες της 2ης κατηγορίας», αλλά φέτος και μετά από 8ετή παρουσία, επανήλθε στη φυσική της θέση.

Η ΕΝΑΔ, είναι η ομάδα-σύμβολο του Αγίου Δομετίου, είναι μια ομάδα, με τη δική της μεγάλη και σεβαστή ιστορία, που εδώ και χρόνια, δίνει τη δική της ξεχωριστή απόχρωση στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα.

Όραμα και στόχος των ανθρώπων που την υπηρετούν, είναι να την ξαναδούν πρωταγωνίστρια, όσο δύσκολο και απόμακρο φαντάζει βάση των υπαρχόντων συνθηκών, για να ξαναγίνει αυτό, αλλά γιατί όχι;

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*