Ενδιαφέρον συνεργασίας από ΗΠΑ με τον Διγενή!

Επιβεβαιωμένες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην Κύπρο επιχειρηματίες από της Ηνωμένες Πολιτείες με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού, για να μελετήσουν σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Διγενή!

Η αποστολή από της Η.Π.Α, συνοδευμένη από τον Πρόεδρο του σωματείου Κρις Σοφρωνίου, μετέβηκαν στον Άγιο Δομέτιο και παρακολούθησαν την προπόνηση της καλαθοσφαιρικής ομάδας, αλλά και συνομίλησαν με αθλητές της ομάδας.  

Να αναφέρουμε επίσης ότι, συζητήθηκε και θέμα δημιουργίας Γυναικείας ομάδας, κάτι που εφόσον συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά που ο Διγενής, θα παρουσιάσει ομάδα Γυναικών.

Πρόκειται για ένα μεγάλο οργανισμό με πετυχημένο μοντέλο ανάπτυξης καλαθοσφαιριστών από την Αμερική, με μεγάλες επιτυχίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. 

Επιπρόσθετα, να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες, αναφέρουν και για ζεστό ενδιαφέρον και στον με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου και στον χορό του ποδοσφαίρου αφού ο αθλητικός οργανισμός δραστηριοποιείται και στον ποδοσφαιρικό χώρο. Νεότερα θα ανακοινωθούν μέσα στης επόμενες μέρες.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*