ΕΝΠ: Διαρκώς μεγαλώνει!

Είναι μια από τις ελάχιστες εκείνες ομάδες, που έχουν παρουσιάσει μια θεαματική πρόοδο σε όλους τους τομείς!

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Μια ομάδα, που πριν από καμιά 10ετία, θεωρείτο ομάδα 2ης κατηγορίας, αλλά από τότε που ανήλθε στους μεγάλους, χρόνο με το χρόνο, παρουσιάζει μιαν αξιοζήλευτη πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά, οργανωτικά, αγωνιστικά…

Η Ένωση, ως μια ομάδα που δεν προέρχεται από κάποιαν πόλη, αλλά από το Παραλίμνι (ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου), αν και εφόσον συνεχίσει αυτήν της την πρόοδο, δεν αποκλείεται να φθάσει και στην κατάκτηση κάποιου Τίτλου, κάτι που αν καταφέρει, θα είναι ένα μοναδικό επίτευγμα!

Γιατί; Διότι ποτέ στο παρελθόν καμιά ομάδα, προερχόμενη από την επαρχία, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο…

Βέβαια κάτι τέτοιο, δεν είναι και στις άμεσες βλέψεις των ανθρώπων της ομάδας, αλλά αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενο!

Αυτό που ενδιαφέρει άμεσα τους «βυσσινί», είναι να συνεχίσουν τα βήματα προόδου που κάνουν και από εκεί και πέρα, όλα έρχονται με πίστη, αντοχή και υπομονή.

Πάντως, το γεγονός ότι η Ένωση μέσα από τα όσα έχει παρουσιάσει στα τελευταία χρόνια, κατάφερε να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη και να δώσει τη δική της απόχρωση στην καλαθόσφαιρα μας, αυτό αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*