Επετειακό: Κάτι μοναδικό για την καλαθόσφαιρα μας και τον αθλητισμό μας γενικά!

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα (19/08/2016) που η Κυπριακή καλαθόσφαιρα, «πρόσφερε» στον αθλητισμό της χώρας μας, ένα γεγονός που έχει γραφτεί στην ιστορία.

Δυο Κύπριοι προπονητές, τέθηκαν «αντιμέτωποι», σε παιχνίδι Εθνικών ομάδων, για πρώτη και μοναδική ως τώρα φορά, σε οποιοδήποτε άθλημα και αυτό το παιχνίδι, ήταν ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες της χώρας μας και της Αλβανίας.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γιανναρά, που εκείνη την εποχή, προπονούσε την Εθνική μας ομάδα, κατά την ίδια εποχή, που ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, είχε το γενικό πρόσταγμα της Αλβανικής Εθνικής ομάδας.

Το παιχνίδι εκείνο, πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου του 2016, στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και ήταν ενταγμένο, στο πλαίσιο διεθνούς Τουρνουά (ενταγμένο στο πλαίσιο προετοιμασίας για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος), που είχε διοργανώσει η τότε ηγεσία της ΚΟΚ, υπό την προεδρία του Λούη Δημητρίου και είχε λήξει με νίκη της ομάδας μας με 91-54.

Τέτοιο γεγονός, δεν έχει ξανασυμβεί άλλη φορά, όχι μόνο στην καλαθόσφαιρα, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα γενικά, αλλά και να συμβεί, η πρώτη φορά είναι αυτή που μένει στην ιστορία!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*