ΕΣΑΚΕ: «Θέλουμε να συνεργαστούμε με την κυπριακή ομοσπονδία»

Ο ΕΣΑΚΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (26/6), ενημέρωσε ότι θέλει να συνεργαστεί με την κυπριακή μπασκετική ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του φετινού Super Cup στο τέλος Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Μεγαλονήσου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέα Μουζουρίδημ προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διερευνηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί, εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στη χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο».

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*