ΕΣΑΚΕ: Κρίσιμη συνεδρίαση παρουσία Λιόλιου

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (14/3) η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ παρουσία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ευάγγελου Λιόλιου σε επιβεβαίωση του πνεύματος συνεργασίας και ενότητας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Στην συνεδρίαση εγκρίθηκαν από το σώμα οι τροποποιήσεις του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 Ν 2725/1999 (Κανονισμός όρων και προϋποθέσεων – κριτηρίων για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών) προκειμένου να γίνουν βελτιώσεις στην λειτουργία της Επιτροπής Προαδειοδότησης και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που διαπιστώθηκαν στον πρώτο χρόνο της εφαρμογής του νέου νόμου.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις με τον πρόεδρο της ΕΟΚ με κοινή συνισταμένη την αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ.

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που προηγήθηκε επιλέχθηκε μετά από εισήγηση του προεδρείου η εταιρεία μάρκετινγκ που θα συμβάλλει στην βελτίωση των επικοινωνιακών και διαφημιστικών λειτουργιών του Συνδέσμου.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*