Ζει το όνειρό του ο Λειβαδιώτης!

Ο Dunker συγχαίρει τον Κύπριο τεχνικό για τη μεγάλη του απόφαση να πάρει το δρόμο του εξωτερικού και οι εμπειρίες που βιώνει σε μια από τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης είναι ανεπανάληπτες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ομάδα των τόσων τροπαίων σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, η σπουδαία υπερδύναμη του παγκοσμίου μπάσκετ, υποτάχθηκε στην «ταπεινή» Χάποελ Μπεερ Σεβά. Με λίγα λόγια η αρμάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, έκανε την κυπριακή καλαθόσφαιρα να καμαρώνει γι’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία ενός ανθρώπου που έχει γράψει ήδη τη δική του, ιδιαίτερη ιστορία με διακρίσεις και τίτλους, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Λείβας έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα. Κάποια διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα δεν τον «λύγισαν». Έδειξε το μέταλλό του και η σκληρή και μεθοδική δουλειά του, δικαιώθηκε στο Τελ Αβίβ, με την Ομάδα του Λαού να βρίσκεται πλέον στα… σκοινιά και την Μπεερ Σεβά να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Ισραήλ.

Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με απίστευτο ανταγωνισμό και ειδικό βάρος. Κάποιοι είχαν… ειρωνευτεί τη μεταβασή του στο ισραηλίτικο πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος αθόρυβα κατάφερε να δείξει ποιος είναι και να σταθεί επάξια. Σίγουρα έχει και τις κακές στιγμές του όπως όλοι οι προπονητές, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως αφήνει το στίγμα του στη Χάποελ. Ο Ομοσπονδιακός εκλέκτορας εξελλίσσεται και παράλληλα ζει το όνειρό του. Το βήμα του στη γειτονική χώρα δεν ήταν μετέωρο, αλλά άκρως αποφασιστικό και τα επιτεύγματά του στον Κεραυνό μόνο τυχαία δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως η διοίκηση Παπαέλληνα τον είχε επί 6.5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του Στροβόλου, ούσα επωφελημένη με την επιστροφή στους τίτλους στην Κύπρο, αλλά και ορισμένες αξιόλογες ευρωπαϊκές στιγμές.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*