Ζώη Αθανασίου: «Ήταν θέμα προσέγγισης»…

Γεγονός είναι η επάνοδος της διεθνούς μας σέντερ, Ζώης Αθανασίου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, επέστρεψε στην ενεργό δράση και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ανόρθωσης, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Το «D», είχε μια συνομιλία με τη Ζώη Αθανασίου, η οποία μας δήλωσε τα ακόλουθα, στο ερώτημα για το τι ήταν αυτό που την ώθησε για να επανέλθει:

«Κατ` αρχήν, από μένα δεν έχει… πεθάνει το μικρόβιο του να εξακολουθώ να αγωνίζομαι ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, του να επανέλθω.

Ωστόσο, αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο, στο να έπαιρνα την απόφαση αυτή και να αγωνιστώ στην ομάδα της Ανόρθωσης, ήταν η προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της. Μια φιλική, όσο και ανθρώπινη προσέγγιση, τη στιγμή που ήδη γνώριζα ότι στη νέα μου ομάδα, όλα λειτουργούν μέσα σε ένα οικογενειακό, συνάμα και επαγγελματικό περιβάλλον.

Είμαι επίσης χαρούμενη, επειδή στην Ανόρθωση θα συναντήσω παλιές παίκτριες και φίλες μου, τη Χαρά Ρουσσάκη και την Άντρια Πιτσιλλίδου και πλέον, αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω, είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ούτως ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν στην Ανόρθωση, για το άτομο μου».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*