Ημερήσια εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου / Τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Με τον κόσμο να δείχνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για τα πακέτα εισιτηρίων για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», μπήκαμε στην τελική ευθεία για το τζάμπολ της διοργάνωσης.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και θα συμμετέχουν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, το Περιστέρι, ο Ερυθρός Αστέρας και η Χάποελ Χολόν.

Τα πακέτα εισιτηρίων συνεχίζουν να διατίθενται στο Soldoutticketbox. Επίσης διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια, σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς Παγκύπρια.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του κόσμου, οι διοργανωτές αποφάσισαν όπως διατεθούν και ημερήσια εισιτήρια για τους αγώνες του τουρνουά, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους μπορούν να βρεθούν μόνο για τη μια μέρα στο γήπεδο, να κλείσουν θέση στην κερκίδα. Τα ημερήσια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου τις μέρες των αγώνων, επίσης σε πολύ προσιτές τιμές, όπως είναι και τα πακέτα για όλους τους αγώνες. Συγκεκριμένα τα ημερήσια εισιτήρια θα διατίθενται προς 20 Ευρώ τα κανονικά, 15 τα μαθητικά.

Πληροφορίες στο 70003222

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*