Η… έφεση, τα κόμικς και ο… Χίτσκοκ!

Στο τέλος της «διαδρομής», αυτό το σουτ που έβαλε ψες ο Κώστας Σλούκας, μπορεί να αποδειχθεί και ως το καθοριστικό που έβαλε τον Ολυμπιακό στην 8αδα ή και στην 4αδα!

Ήταν ένα… θρίλερ αυτό που διαδραματίσθηκε ψες στο ΣΕΦ, ένα παιχνίδι από αυτά που «πλουτίζουν τους καρδιολόγους» και ως… συνήθως σε κάτι τέτοια παιχνίδια, κάπου κυκλοφορεί το… φάντασμα του Άλφρεντ Χίτσκοκ!

Ειδικά, όταν ένα παιχνίδι φθάνει στο πλέον οριακό σημείο, δηλαδή μια επίθεση, μια άμυνα, μια έμπνευση, ή (πιο πολύ) ο αστάθμητος παράγοντας της τύχης, σε… ταξιδεύει από τον Παράδεισο στην κόλαση με πολλές διαδρομές «πήγαινε-έλα»!

Εν τέλει, για να καθίσει η μπίλια στο κόκκινο, η αγωνία είχε ήδη φθάσει στο κόκκινο, πριν ο Κώστας Σλούκας βάλει εκείνο το σουτ, που έκανε πολλούς να διερωτηθούν:

-Κερδίσαμε; Έλεγαν στον Ολυμπιακό!

-Χάσαμε; Έλεγαν οι περσινοί Πρωταθλητές Ευρώπης…

Κάτι τέτοιο, ένα πράμα!

Ποια είναι η… ουσία; Ο… (Σ)Λούκι Λουκ, ήξερε (ξέρει) να… πυροβολεί στην κατάλληλη στιγμή!

Διά της γενικής, για μιαν ακόμη φορά αποδείχθηκε, το πόσες συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σαν την ψεσινή…

Όσο για την καθαυτό σημασία αυτής της νίκης;

Μια νίκη, που θα μπορούσε και να ερχόταν στη λήξη της κανονικής διάρκειας;

Είναι από αυτές, που δίνουν στιβαρό υπόβαθρο στους ερυθρόλευκους για μια θέση στην πρώτη 8αδα , τώρα που η κανονική περίοδος, μπαίνει στην τελική ευθεία της και βέβαια, το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, πάλι στο ΣΕΦ, έχει αποκτήσει έναν, κάτι παραπάνω και από κομβικό χαρακτήρα!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*