Η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό Κ16

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 Γ’ Κατηγορίας της FIBA θα συμμετέχει η Εθνική Κορασίδων της Κύπρου, στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης οι Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Μάλτα και Μολδαβία. Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η άνοδος στην Β’ κατηγορία.

Οι καλαθοσφαιρίστριες που απαρτίζουν την Εθνική Κύπρου είναι οι:

Γεωργία Μιχαήλ (ΑΕΛ), Δήμητρα Γεννάρη (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Ευδοκία Πατσαλίδου (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Ζώη Κουλουμή (ΝΒΑ BC), Ιωάννα Φτερούδη (ΑΕΛ), Μαρίλια Σιαμπουλλή (Youth Stars), Μικαέλλα Σάββα (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Νάνσυ Χρυσοστόμου (Άτλαντας), Σοφία Μορφίτη (NBA BC), Σταύρια Σωτηρίου (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Χριστίνα Νικολακοπούλου (ΕΘΑ)

Προπονητής: Θανάσης Γεωργίου

Βοηθός Προπονήτρια: Γαλάτεια Αγιομαμίτη

Αρχηγός Αποστολής: Κώστας Πραξιτέλους

Η Κύπρος αγωνίζεται στον Β’ όμιλο μαζί με τις Μολδαβία και Αρμενία. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας για τις επόμενες ημέρες θα έχει ως εξής:

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 – 20:00

Κύπρος – Μολβδαβία

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 – 20:00

Αρμενία – Κύπρος

Όλοι οι αγώνες της Εθνικής Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 Γ’ Κατηγορίας της FIBA θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube και από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*