Η δικαίωση του «D» για τον Ηρακλή, η προοπτική κινήτρου και η Αναγέννηση

Καλύτερος τρόπος για να άνοιγε την καριέρα του (σε αποκλειστική βάση) ως προπονητής, δεδομένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Ηραλκή Πιττάκα, καθώς με το που πήρε το χρίσμα του Ομοσπονδιακού, οδήγησε τη Γυναικεία Εθνική μας ομάδα στην πρόσφατη επιτυχία.

Βέβαια για την ιστοσελίδα μας και ειδικά για τον συνάδελφο «Dunker», ήταν και μια προσωπική δικαίωση η αρθρογραφία που ανάρτησε στις 14/05, την οποία μπορείτε να ξαναδείτε κάτω από το παρών κείμενο.

Η δικαίωση, αφορά και τον ίδιο προσωπικά, τη στιγμή που κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, οδήγησε και την ομάδα του, την Αναγέννηση, στην κατάκτηση και των δυο Τροπαίων (που ήταν και τα πρώτα στην ιστορία της)!

Όλο αυτό το σκηνικό (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας δικαίωσης), διαμορφώνει ένα σκηνικό… ορίζοντα για τον Ηρακλή, κάτι που μεταφράζεται και ως ένα προσωπικό κίνητρο.

Αυτό, αφορά βέβαια και τη Γυναικεία Εθνική ομάδα (μόνο όμως που οι επόμενες της υποχρεώσεις, θα πραγματοποιηθούν σε έναν περίπου χρόνο από σήμερα), αλλά πιο πολύ, αφορούν την ομάδα του!

Η Αναγέννηση, θα κατέλθει στο ερχόμενο Πρωτάθλημα, επωμισμένη της βαριάς ευθύνης, να υπερασπιστεί και τα δυο Τρόπαια που κατέκτησε κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό, σίγουρα είναι ένα σοβαρό κίνητρο, για την Αναγέννηση, αλλά και για τον προπονητή της.

Ωστόσο, επειδή η ομάδα της Γερμασόγειας (που ένιωσε τόσο υπερήφανη για την επιτυχία της Εθνικής, για ευνόητους λόγους) διαθέτει έναν πρόεδρο (Χριστάκη Κιτρομηλίδη) που αποδεδειγμένα, ξοδεύει χρήμα, χρόνο, άρα και ενδιαφέρον για την ομάδα, κάποτε, επί προσωπικού, του είχα θίξει το θέμα συμμετοχής στην Ευρώπη!

Είναι βέβαια οικονομικό το θέμα, πάνω απ` όλα.

Θα είναι όμως και μια ανταμοιβή για την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τις παίκτριες της ομάδας, πέραν του ότι η Γυναικεία καλαθόσφαιρα, θα δει για πρώτη φορά, μετά από κάποια χρόνια, μιαν ομάδα μας να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Άρα είναι κάτι, που θα πρέπει να ωθήσει κάποιους για να στηρίξουν μιαν τέτοιαν πρωτοβουλία από τον κ. Κιτρομηλίδη!

*Η δικαίωση μας για τον Ηρακλή Πιττάκα:  

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*