Η δοκιμασία που θα «ατσαλώσει» τον Νικόλα Λουκά

Η νέα γενιά της κυπριακής καλαθόσφαιρας διαθέτει αρκετά ελπιδοφόρα παιδιά κι ένα από εκείνα με το μεγαλύτερο potential είναι ο Νικόλας Λουκά!

Ο εξαιρετικά αθλητικός φόργουορντ είχε πρόσφατα ραντεβού με την ατυχία, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον μηνίσκο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα και σε περίπου ενάμιση μήνα θα είναι και πάλι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα του, αλλά και για την Εθνική Ομάδα. Αποκτήθηκε πέρυσι από τους Youth Stars και ο Νικόλας Παπαδόπουλος, όχι απλά του έδωσε χρόνο συμμετοχής, αλλά πολλές φορές τον έχρισε πρωταγωνιστή. Στο διάστημα της απουσίας των τιμωρημένων, Σωτήρη Μανωλόπουλου – Ρομπέρτου Μαντοβάνη, βγήκε μπροστά χωρίς να φοβηθεί και κατάφερε να βρεθεί στις κλήσεις του Λίνου Γαβριήλ στην Εθνική Ανδρών. 

Τα δύσκολα τώρα έρχονται. Ο Νικόλας λίγο μετά την ενηλικίωσή του έδειξε ωριμότητα και μέταλλο. Όποτε χρειάστηκε έπαιξε σαν άντρας. Πλέον, καλείται να βρει τη δύναμη να αφήσει γρήγορα πίσω αυτή την… περιπέτεια λες και δεν υπήρξε ποτέ και να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του με το μέλλον να προμηνύεται ευοίωνο.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*