Η μεγάλη βραδιά της Αμμοχώστου!

Με μεγάλες νίκες για την Ένωση (επί του ΑΠΟΕΛ) και για την Ανόρθωση (επί του Αχιλλέα), τις δυο ομάδες της Αμμοχώστου, ολοκληρώθηκαν οι δυο αποψινοί εξ` αναβολής αγώνες για το Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας!

Νίκες που ισοδυναμούν με καθοριστικά βήματα για 4αδα (Ένωση) και 8αδα (Ανόρθωση), καθώς η Ένωση ξεπέρασε τους Ομόνοια και Απόλλωνα, ενώ η Ανόρθωση ξέφυγε κατά ένα βαθμό του Αχιλλέα, απέναντι στον οποίο κάλυψε και τη διαφορά της ήττας του 1ου γύρου!

ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ 65-60

Τι και αν έχανε με -19 στο ημίχρονο, όντας περιορισμένη στους 21 πόντους; Στην επανάληψη, ήταν με μια λέξη εντυπωσιακή και ενώ έχανε με -10 στο 30`, εν τέλει, περιόρισε αυτή τον ΑΠΟΕΛ στους 20 πόντους σε αυτό το χρονικό διάστημα, φθάνοντας σε μιαν πολύ μεγάλη νίκη, με μιαν εξίσου μεγάλη ανατροπή!

Η ομάδα του Ζάκη Παπαδόπουλου, η οποία φέτος στο Παραλίμνι, υπέταξε και τους τρεις πρωτοπόρους (ΑΕΚ, Κεραυνό και απόψε, τον ΑΠΟΕΛ) απέδειξε γιατί βρίσκεται στα ψηλά… έτσι απλά!

Έκανε το καθοριστικό βήμα 4αδας, αλλά έχει να δώσει ακόμα δυο παιχνίδια.

Περιγραφή

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-8647

Στατιστικά

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/1947419/bs.html

Ανόρθωση – Αχιλλέας 85-75

«Διπλή» νίκη για την Ανόρθωση, στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού. Διότι, η «κυρία», όχι μόνο έκανε βήμα… 8αδας, αλλά κάλυψε και το -5 από τον Αχιλλέα, διαφορά με την οποία η ομάδα του Καϊμακλίου είχε κερδίσει στο παιχνίδι του 1ου γύρου και επομένως, η Ανόρθωση υπερισχύει ακόμη και σε τελική ισοβαθμία.

Η νικήτρια «έκτισε» την επιτυχία της, στην εξαίρετη απόδοση του αγέραστου Παντούρη, που σκόραρε 21 πόντους, ενώ η δυνατή της άμυνα στην επανάληψη, ήταν το κύριο της όπλο.

Περιγραφή

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-8646

Στατιστικά

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/1947417/bs.html

Βαθμολογία

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*