Η μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ…

ΑΠΟΕΛ εναντίον ΑΕΛ, στο ένα από τα τρία παιχνίδια με τα οποία πέφτει η αυλαία για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος και σήμερα, γυρνάμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα, στο καλοκαίρι του 2006, όταν ο Ντράγκαν Ράτσα, μετά από μιαν άκρως επιτυχημένη τριετία στην ΑΕΛ και έπειτα από διακοπή ενός χρόνου (όταν πήγε στην Ελλάδα), επέστρεψε στην Κύπρο, για να αναλάβει τα ηνία του ΑΠΟΕΛ!

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, ήταν αποφασισμένοι να έδιναν τέλος στην κυριαρχία των ομόχρωμων τους από τη Λεμεσό (αλλά στο τέλος της χρονιάς εκείνης, πάλι η ΑΕΛ κατέκτησε τον Τίτλο).

Μέσα σε αυτήν τους την προσπάθεια λοιπόν, είχαν προχωρήσει στην απόκτηση δυο παικτών από την ΑΕΛ, τους Φράγκι Κιγκ και Μπάλσα Ραντούνοβιτς.

Ωστόσο, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τότε, επιχείρησαν να αποκτούσαν και έναν ακόμα παίκτη της ΑΕΛ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Αν βέβαια, τα κατάφερναν, αυτό θα ήταν… «μαχαιριά στην καρδιά της βασίλισσας», μιας και επρόκειτο για τον Μιλουντίν Άλεξιτς!

Τον κατά πολλούς, κορυφαίο ξένο που φόρεσε ποτέ τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Μάλιστα, ο τότε διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, ο Χάρης Φωτίου είχε αποκαλύψει ότι, όντως έγινε προσπάθεια για να αποκτούσαν (και) τον Άλεξιτς, αν και ο ίδιος ο παίκτης, είχε πει σε στενό του κύκλο, ότι δεν ήθελε να έφευγε από την ΑΕΛ…

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*