Η ουσιώδης προσφορά του Γιώργου Ιεροδιακόνου (και μια άγνωστη ιστορία)

Τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα, άφησε μέσα από το πέρασμα του στα γήπεδα μας ο Γιώργος Ιεροδιακόνου.

Αγωνιζόμενος στη θέση του πάουερ-φόργουοντ (κυρίως σε αυτήν), ο Γιώργος Ιεροδιακόνου, ήταν ένας παίκτης που ξεχώριζε για τη μαχητικότητα του, αλλά και το προφίλ των χαμηλών τόνων, που πάντα τον χαρακτήριζε και τον έκανε να ξεχωρίζει.

Σε σημείο, που του είχε απονεμηθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τόσο στον άλλοτε ΠΑΟ Λεμεσού, αλλά και στην ΑΕΛ, όπου είχε συνεχίσει την καριέρα του.

Η δε σκληρή του δουλειά, δικαίως του χάρισε και μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ σε όλη του την καριέρα και σε όποιες ομάδες αγωνίστηκε, πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για τους συμπαίκτες του, όσο και για τους νεαρότερους (και όχι μόνο της δικής του εποχής).

Η άγνωστη ιστορία

Στις παρακάτω γραμμές, θα αποκαλυφθεί μια άγνωστη ιστορία για το Γιώργο Ιεροδιακόνου, που ούτε και ο ίδιος δε νομίζουμε να τη γνωρίζει!

Ήταν λοιπόν, ένα παλιό παιχνίδι στο σημερινό «Κ. Παπαέλληνας», έδρα του Κεραυνού, ανάμεσα στους ερυθροκίτρινους και στον ΠΑΟ Λεμεσού.

Δίπλα μου, καθόταν ο μακαρίτης, μέλος του τότε διοικητικού συμβουλίου του Κεραυνού, κ. Ανδρέας Απλικιώτης, ο οποίος μετά από μια φάση όπου πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Ιεροδιακόνου, γυρίζει και μου λέει:

-Ο Γιώργος, είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς! (1999-2000).

Λίγα λόγια μεν, αλλά τόσο περιεκτικά για τη δουλειά και τον χαρακτήρα του Γιώργου Ιεροδιακόνου!  

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*