Η προσωπικότητα του Τρισόκα στον καλαθοσφαιρικό χώρο της Κύπρου

Όπως και αν το δει κανείς, ο Παναγιώτης Τρισόκας, κατάφερε να αποκτήσει ή και να επιβάλει (με την καλή έννοια) μιαν προσωπικότητα στο καλαθοσφαιρικό στερέωμα του τόπου μας, καθώς έχει περάσει στο πάνθεο του στερεώματος, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχει αναδείξει ο τόπος μας, ειδικά κατά τα τελευταία 30 χρόνια.

Άλλωστε, τα σωματικά του προσόντα, ήταν τέτοια που και ο ανταγωνισμός για τη θέση που αγωνιζόταν, δεν ήταν αρκετός (μιας και η Κύπρος, δεν έβγαλε και πολλούς παίκτες, στο δικό του ύψος), αλλά και που ο ίδιος δούλεψε σκληρά για να βελτιώνεται και να είναι σε θέση να χρησιμεύει για τον κάθε προπονητή και ομάδα, όπου αγωνίστηκε.

Μη ξεχνάει κανείς άλλωστε ότι τότε που τον είχε αποκτήσει ο Κεραυνός (ομάδα, όπου κατέγραψε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του), είχε δώσει «γη και ύδωρ» στην Ένωση Παραλιμνίου (η ομάδα που τον ανέδειξε).

Η αγωνιστική του αξία, του πρόσφερε δε και μια μόνιμη θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου πήρε και το αρχηγικό περιβραχιόνιο.

Σίγουρα κανείς, δεν μπορεί να είναι αγαπητός σε όλους…

Αλλά όσοι συμπαθούν και αντιπαθούν τον Τρισόκα (όπως και τον κάθε άνθρωπο στον πλανήτη), οφείλουν να παραδεχθούν (ή και το παραδέχονται), ότι βάση της αγωνιστικής του αξίας, ο Παναγιώτης Τρισόκας, επέβαλε τη δική του προσωπικότητα στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*