Η ΣΤΙΓΜΗ του βασιλιά

Ο Dunker επισημαίνει την όμορφη κίνηση του Κεραυνού να τιμήσει τον Άντονι Κινγκ που αποτέλεσε επί σειρά ετών σημείο αναφοράς.

Μπορεί να γεννήθηκε Αμερικανός, όμως σίγουρα η Κύπρος είναι η δεύτερη πατρίδα του. Απλό την εποχή που αγωνιζόταν στην ΕΘΑ και άλλαζε τις ισορροπίες με την παρουσία του μέχρι την επιστροφή στη μπασκετική του Ιθάκη το καλοκαίρι του 2017 για χατίρι της ομάδας του Στροβόλου. Τέσσερα χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα και η οικογένεια Παπαελληνα δεν τον ξέχασε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε… Τον τίμησε όπως του πρέπει στο ματς ενάντια στον Απόλλωνα και το κλίμα συγκίνησης θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων.

Ο Κινγκ δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Ούτε στην τελευταίο του χρονιά στον Κεραυνό έκανε τη διαφορά. Τα χρόνια έχουν περάσει, το σώμα του είναι ταλαιπωρημένο. Όμως η νοοτροπία του, ο επαγγελματισμός και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του δεν διαστρεβλώθηκαν ποτέ. Το κυπριακό διαβατήριο τον βοήθησε αρκετά στην καριέρα του να πάρει σημαντικά συμβόλαια σε μεγάλα πρωταθλήματα, όμως κι ο ίδιος πρόσφερε πολλά και στην Εθνική ομάδα, η οποία είναι γυμνή εδώ και καιρό στη θέση του νατουραλιζέ Αμερικανού. Χρειάζεται επειγόντως τον νέο Κινγκ που θα την βοηθήσει να πετύχει τα όνειρά της.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*