Η υπερηφάνεια της ΕΘΑ για το ντουέτο που τιμάει την Κύπρο!

Μπορεί βέβαια η προπονητική καριέρα του ενός, να είχε ξεκινήσει από αλλού, ωστόσο όταν οι δρόμοι τους συναντήθηκαν, κάπου εκεί ήταν που ξεκίνησε και η… «απογείωση» της καριέρας τους, που ακόμα βρίσκεται σε ένα (πολύ) ψηλό «υψομετρικό»!

Για τον Αντώνη Κωνσταντινίδη και Χριστόφορο Λειβαδιώτη ο λόγος, οι οποίοι τιμάνε την Κυπριακή καλαθόσφαιρα στο εξωτερικό!

Ήταν δε, εντυπωσιακό και το (συμπτωματικό, μόνο από χρονικής πλευράς) γεγονός ότι, το περασμένο Σάββατο, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης οδηγούσε την Κορμέντ στην πρώτη 4αδα του Ουγγρικού Πρωταθλήματος και την επομένη (!), ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης, οδηγούσε την Μπερ Σέβα, στη νίκη, επί της «καμπόσης» Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Στον πρόλογο είχαμε αναφερθεί στην διαφορετική «τοποθεσία», από την οποία ξεκίνησαν την προπονητική τους καριέρα οι δυο…

Αν και βέβαια, αυτό είχε συμβεί στο ίδιο… γήπεδο και εξηγούμαστε!

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ξεκίνησε από την Ομόνοια, η οποία τότε έδρευε στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», δηλαδή στο ίδιο γήπεδο που εδώ και μιαν 25ετία, εδρεύει η ΕΘΑ!

Η ομάδα της Έγκωμης, ήταν λοιπόν αυτή που στάθηκε.. αιτία για να σμίξουν τις δυνάμεις τους, οι δυο προπονητές, οι οποίοι μάλιστα, οδήγησαν την ΕΘΑ και στις πρώτες κατακτήσεις Τίτλων στην ιστορία της «απαλλάσσοντας» την ταυτόχρονα και από τον ορισμό της μικρομεσαίας…

Επομένως, στην Έγκωμη έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για τους Κωνσταντινίδη, Λειβαδιώτη και κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι κάποτε και εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Τίτλου, μετά τον 4ο τελικό, με τον Κεραυνό, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ως προπονητής τότε των κιτρινόμαυρων, είχε δηλώσει για τον (τότε) βοηθό του, ότι «είναι ο άνθρωπος που κάνει τη διαφορά»!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*