Θα διαλέξει το… 22 φέτος ο Παντούρης;

Υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι, που ο Γρηγόρης Παντούρης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό, επέστρεψε στον Απόλλωνα, έπειτα από τρία επιτυχή χρόνια στην Ανόρθωση, θα μπορούσε να επιλέξει το… 22 ως αριθμό της φανέλας που θα φοράει στους γαλάζιους!

Ο… ασήμαντος λόγος, είναι ότι είναι γεννημένος στις 22 του μήνα (Ιούλιος σαν σήμερα), αλλά ο σημαντικός λόγος, είναι άλλος!

Ο Γρηγόρης Παντούρης, με το που θα ξεκινήσει η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος, θα αρχίσει να διανύει την 22η του χρονιά, ως παίκτης 1ης κατηγορίας!

Βέβαια, αν αφαιρεθούν τα δυο χρόνια, όταν με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αγωνίστηκε για μια χρονιά, στη Β2` και άλλη μια, στη Β1`, πάμε στα 20, αλλά σε αυτά, αν προστεθούν και τα δυο των εφηβικών του χρόνων (από 1998 ως το 2000), που έπαιζε πολύ λίγο, όντας πολύ νεαρός στην 1η κατηγορία, τότε… η πρόσθεση… επιστρέφει εκ νέου στα 22 χρόνια!

Είναι βέβαια δεδομένο ότι ο Γρηγόρης Παντούρης, καταγράφει μιαν αξιοζήλευτη καριέρα και αν αναλογισθεί κανείς ότι τώρα που είναι σε αυτήν την ηλικία, το καλοκαίρι, τον ήθελαν τρεις ομάδες 1ης κατηγορίας, αυτό από μόνο του, αρκεί και περισσεύει για να τα περιγράψει όλα…

Όπως και να έχει. Το 22, θα είναι αρκετά συμβολικό για τον ίδιο…

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*