Ιτούδης: «Επηρεασμένος από τον κορονοϊό ο Παναθηναϊκός»

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Δημήτρης Ιτούδης για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, δίνοντας ωστόσο άλλοθι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός ήταν προφανές πως ζορίστηκε λόγω του κορονοϊού που τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Ήμασταν σοβαροί και αξίζαμε τη νίκη, μετά το κακό ξεκίνημα είχαμε καλές επιλογές. Ήμασταν καλύτεροι αλλά ο Παναθηναϊκός είχε έλλειψη ρυθμού», ήταν η αρχική του τοποθέτηση μετά το παιχνίδι για να συνεχίσει στη διάσκεψη Τύπου:

«Ας ελπίσουμε πως ο κορονοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4-5′. Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο.

Για να είμαι ειλικρινής, ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα κρούσματα του κορωνοϊού, δίχως αμφιβολία. Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια»

Για την Εθνική Ομάδα: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες (σ.σ. Λιόλιος και Βατούτιν). Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις, πιστεύω σύντομα. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξέλιξη ή να μην το γνωρίζετε».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*