Κάλια Παπαδοπούλου και Γιώτα Στυλιανού θυμούνται τον τελικό του 2008!

Η ώρα της… κρίσης για το ποια θα είναι η ομάδα εκείνη που θα κατακτήσει το πρώτο Τρόπαιο της χρονιάς στο γυναικείο χώρο, πλησιάζει…

Αναγέννηση και ΑΕΛ, ετοιμάζουν τα αγωνιστικά τους πλάνα, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμες για τη μονομαχία της Κυριακής, τη στιγμή που οι δυο αυτές ομάδες, είχαν να τεθούν αντιμέτωπες σε τελικό Κυπέλλου από το 2008!

Ήταν άλλωστε και η μοναδική φορά που οι δυο ομάδες της Λεμεσού, βρέθηκαν αντιμέτωπες σε κάποιον τελικό, συνάμα με το ότι, για την Αναγέννηση, ήταν και η μοναδική της, ως φέτος, φορά…

Δύο παίκτριες-σύμβολα θυμούνται!

Ως ένα μικρό αφιέρωμα του «D» για τον τελικό της Κυριακής, επικοινώνησε με δύο παίκτριες που είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι του 2008, που είχε διεξαχθεί στο «Κίτιον»! Νικήτρια η ΑΕΛ με 70-49.

Κάλια Παπαδοπούλου

Κάλια: «Η ομάδα μου ήταν το φαβορί πριν από το παιχνίδι καθώς τότε αγωνίζονταν σε αυτήν, σπουδαίες παίκτριες.

Θυμάμαι ότι από ένα σημείο και μετά, είχαμε ξεφύγει στο σκορ και τελικά, φθάσαμε σε μιαν δίκαιη κατάκτηση του τότε Κυπέλλου.

Όσο για τον τελικό της Κυριακής, εύχομαι να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

«Όσο για το τελικό, δικαίως έφθασαν αυτές οι δυο ομάδες…. Η ΑΕΛ πήρε μεγάλο διπλό και απέκλεισε την ομάδα της Ανόρθωσης και η Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ανοδική πορεία και είναι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος….

Μικρές διαφορές χωρίζουν τις 2 ομάδες. Η ΑΕΛ έχει την ιστορία και η Αναγέννηση τη δίψα για τον πρώτο τίτλο. Καλή επιτυχία και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει».

Γιώτα Στυλιανού

«Εγώ θυμάμαι ότι η ΑΕΛ διέθετε μιαν πολύ δυνατή ομάδα, ενώ για τη δική μου, ήταν ήδη επιτυχία η πρόκριση μας στον τελικό.

Άλλωστε, ήταν η πρώτη φορά που η Αναγέννηση, έφθασε σε έναν τελικό.

Η ΑΕΛ είχε κερδίσει σχετικά εύκολα και δίκαια το παιχνίδι εκείνο.

Η ΑΕΛ είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του Κυπέλλου, άρα έχει και το όνομα, αλλά και την εμπειρία για να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Όμως η Αναγέννηση, θα έχει τον ενθουσιασμό, όπως και την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει μετά τη φετινή εντυπωσιακή της πορεία.

Για τον τελικό της Κυριακής, εύχομαι και εγώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*