Κάρι: «Ναι, θα ήθελα να έχω ξανά συμπαίκτη τον Ντουράντ»

Ο Στεφ Κάρι, σε συνεντεύξεις που έδωσε με την ευκαιρία φωτογράφισης για το εξώφυλλο του Rolling Stone τον Οκτώβριο, σχετικά με τον ακτιβισμό και την φιλανθρωπία των αθλητών, την ψυχική υγεία και την δημόσια πολιτική, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν και πολλά άλλα, μίλησε επίσης και για μπάσκετ.

Σε μία απ’ αυτές τις πέντε συνεντεύξεις, ο Κάρι αποκάλυψε ότι συζήτησε σοβαρά με τους Ουόριορς, το ενδεχόμενο να διαλύσουν το ρόστερ που τους έφερε το πρωτάθλημα για μια επανένωση με τον Ντουράντ, ο οποίος αποχώρησε από το Γκόλντεν Στέιτ το καλοκαίρι του 2019 για τους Μπρούκλιν Νετς.

«Υπήρξε μία συζήτηση στην λογική ότι “αν ήταν διαθέσιμος να το κάναμε;” Αυτό το κάνει κάθε ομάδα και προφανώς στην δική μας περίπτωση επικοινώνησαν και με ρώτησαν πώς θα ένιωθα για αυτό» τόνισε ο Κάρι και συνέχισε:

«Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Η ιδέα να παίξω με τον Ντουράντ και γνωρίζοντάς τον ως άτομο από την τριετία που περάσαμε μαζί, νομίζω ότι είναι ωραίος τύπος. Νομίζω ότι είναι παρεξηγημένος. Συνέβησαν διάφορα πράγματα σε αυτόν στην ζωή του και τον πλήγωσαν με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους γύρω του και να νιώσει ασφαλής. Τα καταλαβαίνω όλα αυτά επειδή έχω παίξει μαζί του και τον καταλαβαίνω.

Τον αγαπάω αυτό τον τύπο. Εάν κάποιος με ρωτούσε αν θα τον ήθελα πίσω ώστε να παίξω πάλι μαζί του θα έλεγα “εννοείται”! Τι θα σήμαινε αυτό για την ομάδα; Αν οποιοσδήποτε υποστηρίξει ότι δεν θα το συζητούσε αυτό – χωρίς παρεξήγηση για κανέναν στην ομάδα – δεν ξέρει πώς δουλεύουν τα πράγματα. Από την άλλη, ακόμα και αν συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάλι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*