«Κλείδωσε» το Ευρωμπάσκετ του 2025 στην Κύπρο

Η ευκαιρία να αλλάξει προς το καλύτερο η μοίρα της κυπριακής καλαθόσφαιρας είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας, το Ευρωμπάσκετ του 2025 έρχεται στο «Νησί της Αφροδίτης».

Εδώ και αρκετό καιρό έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της ΚΟΚ για την ανάληψη του μεγάλου μπασκετικού γεγονότος της Ευρώπης και πλέον οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η βαρυσήμαντη ανάθεση είναι οριστική. Η παρουσία του Ευρωμπάσκετ στην Κύπρο φαίνεται να έχει «κλειδώσει» και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών.

Κι επειδή το «D» δεν γράφει μονόπλευρα, το συγκεκριμένο event είναι και λίγο… δίκοπο μαχαίρι. Τα θετικά είναι πάρα πολλά, καθώς το βασικότερο όλων είναι ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα το ενδιαφέρον του κόσμου προς την καλαθόσφαιρα, με τα οφέλη να είναι τεράστια, όμως παράλληλα δημιουργείται και μια σημαντική ευθύνη, καθώς η Εθνική Ομάδα θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς για να μην γυρίσουν τα οφέλη μπούμερανγκ και επέλθει απογοήτευση.

Ξέρουμε πόσο χαοτική είναι η διαφορά δυναμικότητας της Κύπρου από τις αντίστοιχες ομάδες που συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις, όμως η νέα γενιά έχει ταλέντο και υπάρχει μπροστά μας ένας ορίζοντας τριετίας, ώστε να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία και να καταφέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να παλέψει και να είναι ανταγωνιστικό στα εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια που θα υπάρξουν.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*