Κούλα Νικοδήμου: Εκπροσώπηση συνέπειας και αγωνιστικής αξίας!

Ας αρχίσουμε με λίγα λόγια για τον χαρακτήρα. Άλλωστε, ο εαυτός είναι η απόλυτη δομή μιας προσωπικότητας και μέσα από αυτόν, πηγάζει ολόκληρο το είναι του!

Γιατί όμως αυτή η αναφορά, ειδικά για την άλλοτε διεθνή μας παίκτρια;

Διότι η Κούλα Νικοδήμου, μέσα από το πέρασμα της από την καλαθόσφαιρα μας, άφησε μιαν δική της ξεχωριστή σφραγίδα, της οποίας το… μελάνι αποτελείτο σχεδόν ολοκληρωτικά, από την αγωνιστική της συνέπεια, τη σκληρή δουλειά και μαζί αυτά τα δυο «συμπλήρωσαν» την αγωνιστική της αξία, κάτι που εκτιμήθηκε –αν μη τι άλλο- από αυτούς που έπρεπε!

Τόσο στις ομάδες που είχε αγωνισθεί, όσο και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η Κούλα Νικοδήμου, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, παίζοντας για την ομάδα, ή ενθαρρύνοντας, είτε στον πάγκο, κατά το παιχνίδι, είτε στα αποδυτήρια, πριν από το τζάμπολ.

Η Κούλα Νικοδήμου, αποτέλεσε μιαν πολύτιμη λύση για τον κάθε προπονητή που είχε συναντήσει στην επιτυχημένη της καριέρα και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει την αξία της προσφοράς της! Ευτυχώς όμως, παρότι αποχώρησε νωρίς (πάντα θα της το… λέω) νωρίς από την ενεργό δράση, παραμένει στο χώρο, ως μέλος της στατιστικής υπηρεσίας! 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*